zemmaz.blogg.se

Slingning!

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla glada! Idag har det varit en riktigt härlig dag, vet inte varflr men den har bara kännts bra helt enkelt :)) Vi har varit en sväng i slite och handlat lite sen va jag och Thaksin vid Chaluai och åt lite mat och tårta! MUMS! När vi kom hem så började Thaksin slinga mitt hår. Jag åkte till slite för att handla mörk hårfärg för att bli brunett och sen blonda slingor till mamma men det slöt med att jag slingade håret ljust ist för mörkt.. haha så kan det bli när majoriteten här hemma tyckte att jag skulle slinga det ljusare xD Undra varför dom vill ha mig blong!?
 
 
Ikväll kommer det inte hända så mkt, jag ska sitta framför datorn ett tag sen ska jag se på Avatar som skulle börja snart på tv:n :D Äntligen någon bra kvällsfilm! 

Full HD plasma-TV :D

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan och väntar på att alla pojkar ska komma in så vi kan fika lite, Dom är ute och kör lite fyrhjuling och vi tjejer sitter inne och snackar som tjejer gör bäst! Fick lite sälskap idag av Fredrik, Eva och Henrik så det va en rolig överraskning. 
 
Senare ikväll så ska nog jag och hjärtat beställa en ny tv och det ska bli såååååå kul att få en ny. Vi sitter ute i stugan med en jävla tjocktv på 32 tum... Inte det roligaste.. så det ser vi fram emot! :)) sen blir det nog en dator till mamma oxå när vi ändå är igång och ska bränna pengar ;)
 

Knäck & Isté

Kategori: Allmänt

Godkväll kära vänner! Idag har varit en väldigt lugnt och skön dag, vaknade efter en skön sovmorgon och efter frukosten så började jag att rensa min garderob som jag kände att jag verkligen behövde när jag redan hade en hög som inte fick plats och efter alla shoppingdagar blev den högen större.. :P Jag har så jäkla mkt i min garderob som jag aldrig använder men som jag ändå vill ha kvar.. jobbigt! Men nu har jag packat ner lite i papperkassor som jag ska ställa undan ett tag bara så kan jag ha alla kläder jag faktiskt använder i garderoben, känns smartare! :))
 
Nu sitter jag nerbäddad i sängen med knäck och isté, va tvungen att testa tassimon som jag gav till mamma i julklapp ;) Hehe Hon blev så glad över den på julafton så hon gråt. Snacka om att ha lyckats med julklappar när man får någon att gråta ;) Älskar dig mamma! <3
 
 

Stockholm

Kategori: Allmänt

Oj oj oj vilka hektiska timmar det har varit i stockholm, snacka om myrstack.. xD haha! Jag hittade dock inte alls mkt i sthlm men två blusar och ett par jeans blev det iaf! :) Hjärtat mitt shoppade därimot för tusenlappar den ungen :P Men kul för han, jag tycker att det inte finns alls mkt snygg till killar här på gotland så blev riktigt glad att han hittade mkt där ist! och allt shoppat på Jack o Jones and Jones och Carlings! ;) Snygg blir han nu iaf! :D<3
 
Idag så va vi inne i Visby för att jag skulle se om jag oxå kunde få shoppa lite och det fick jag, hittade tre snygga tröjor, dom ser inte mkt ut på bilderna men det är baksidan på dom som är snygga! Gillade verkligen allt jag hittat, fick även ett par solglasögon på BikBok när jag handlade halsbandet, Gratis är alltid kul! 
 
Nu ska jag spriga in till mamma och pappa och hämta lite nudlar som jag blev så grymt sugen på sen blir det vil Tv:n och datan resten av kvällen. Fick även ett sms idag från chefen och vi ska inte börja slakta förrän den 7 så det blir en extra vecka att vara ledig och det gjorde min dag! SÅÅÅÅ SKÖÖNT! <3
 
   
 
Det här va vad Thaksin handlade i Staden och sen även ett pat skor som han handlade här på Gotland! :))
 
 

JulDagen

Kategori: Allmänt

Jaha då va julafton 2012 över nu då. Gårdagen blev kanon med mys med familjen, Först vid farmor för lite "julfrukost" sen vidare hem till Chaluai så Thaksin kunde få lite Thaijulmat ;) Riktigt trevligt att bara sitta och prata lite med Per-rune och Chaluai :) När vi kom hem igen så åt vi julmat och efter det Kalle anka, precis lagom när kalle va slut så kom jultomten och delade ut julklappar :D Men i år hade vi inte en lika modig Henrik som vågade gå och hämta själv så tomten fick fysa iväg julklapparna över golvet :P Nästa år har vi två små krabater! <3
 
Idag har jag spenderat de mesta timmarna i sängen och läst i min bakbok som jag fick av Eva igår, Jag blir såååååå himla sugen på att bara göra allt på en gång.. :)) Får väl snällt vänta till min födelsedag som snart kommer ;) 20 ÅR!
 
Imorgon så blir det båten över till fastlandet med hjärtat, kommer bli super tror jag. Vill bara umgås och riktigt ro om varandra nu <3 Älskar dej verkligen över allt annat <3 Hoppas vi har lång tid till med varandra <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tror dom äldre tyckte det va lika kul med leksaker som Henrik! 

JULKÄNSLA!!!

Kategori: Allmänt

Åhh nu har ÄNTLIGEN granen kommit in i huset! Vad är en jul utan granen liksom!? Det går inte.. Nu står den där den ska stå och julklapparna har hamnat där dom ska va, allt på plats :) Hörrni, Imorgon Är Det Julafton! Puss på er! <3
                                       .
                                        Henriks Polkagrisbilar ;) Dom lär han gilla!
                                        .
                                                   .
                                                  .                                        .

Dagen före!

Kategori: Allmänt

Godmorgon världen. Vaknade tidigt idag pga min hals :/ Men lite te hjälpte och nu känns det bra igen, lite krasslig bara :) Så kommer nog klara julen utan sjukdomar! :D Mamma och pappa är just nu i Slite för att handla det sista till imorgon, som vanligt så glömmer man ju alltid något xD Jag och hjärtat blev kvar hemma framför tv:n.
 
Jag vet inte riktigt vad den här dagen kommer att bjda på men ska väl hjälpa mamma med det som behövs och pappa och Thaksin ska väl bege sig ut i skogen för att hitta en fin julgran <3 Kanske att jag följer med bara för att godkänna granen ;)
 

Lördag <3

Kategori: Allmänt

Hej alla kära vänner! :) 
 
Gårdagen blev kanon och hjärtat hade verkligen anträngt sig för att vi skulle få en så bra kväll som möjligt! Först lite middag på Celine och sen 3D bio, as roligt! Första gången jag ser en hel film i 3D oxå :D Filmen va dock inte den bästa men en rolig upplevelse! Efter filmen så vandrade vi mot Donken för att få lite lift av Thomas till Mix lägenhet som vi skulle sova i :) Idag så började jag och Thaksin dagen på Märtas för lite frukost, en bagett med skagenröra och en tårtbit som efterrätt :P Asit gott kan jag säga mina kära vänner! Efter det shopping shopping shopping shopping och sen en sväng förbi Angelica för att hämta/lämna julklappar! :D Det värsta nu är bara väntan innan man får riva upp allt!! Lite bilder på 3/4 av alla paketen typ, Fredriks, Evas och Johannas tillkommer på måndag! :)                                 .
Hehe måste vara det minsta paket jag slagit in någonsin... Ganska genomskådligt va det är men det är något att öppna iaf! ;)
                                        Alla mammas rosa fina paket :P 
                                                   .
                                        .
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton närmar sig med stormsteg!

Kategori: Allmänt

Hej alla där ute.. Har inte bloggat så mkt men som vanligt finns inte tiden eller lusten just nu.. :/ Lite tråkigt, men men så är det! Den här veckan har jag iallafall jobbat som vanligt och bara varit hemma. Idag va sista jobbardagen på två veckor så nu blir det LEDIGHET! Kommer bli underbart skönt! kunde inte komma lägligare. Nu när jag kom hem så kom nästan mamma precis samtidigt hem så hon satt igång med julstädningen på en gång :) Lite rörigt just nu men sen blir det fint! På söndag så åker granen in och paketen under :D Åhhh! 
 
Ikväll har iaf Thaksin hittat på en överraskning till mig, vet att vi ska in till stan till klockan 6 halv 7 och anar att det blir middag och någon aktivitet. När kvällen är klar ska vi sova kvar i stan och på lördag ska vi julhandla det sista inför julafton som närmar sig med stormsteg :) Söndag som sagt blir det pyssel med julgranen som jag brukar få äran att klä! :D <3
 
 

Sorry Bloggen

Kategori: Allmänt

Sorry bloggen att du har blivit dissad ett tag nu.. Har liksom inte tiden längre.. Julbordet med jobbet blev iaf en super kväll, dagen efter lite jobb men eftersom jag aldrig får känna av någon baksmälla så gick det bara fin fint! :) lördagen så fyllde Fredrik år så vi va först inne i stan och shoppade lite julklappar vilket va sviiiinkallt eftersom det va snöstorm som jag tror att ingen på hela Gotland missade xD hehe efter det så åkte vi med Fredrik och Eva hem till Roma. Det blev lite kvällsmys med godis, grönsaker och dipp och té! :D Mys det!
 
Idag har jag och Thaksin varit vid Chaluai och ätit mat och lite efterätter sen blev det en timmes powernap i soffan sen mot Gothem igen. Ikväll så har jag och Thaksin julstädat lite ute i stugan så nu är det superdupermysigt att va här tycker jag, älskar nystädat, finns nog inget som kan slå det! 
 
Idag är det exakt en månad kvar tills jag blir 20 :)) Den siffran har jag faktiskt längtat lite efter! får väl se hur jag ska fira det.. blir att tänka lite på!. Imorgon är det ju även bara EN ynklig liten vecka kvar till JULAFTON!! Helt sjukt va tiden har sprungit iväg snbbt i höst.. Så på söndag blir det Julgranspyntning, åhhhhh längtar!!!
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Den här dagen har gått snabbt som dom flesta andra dagar, månader.. Snart Jul igen det som man tycker är så långt borta jämt :P Idag har jag tittat på när mamma gjort lite chokladgodis till jul, tror dom blev jätte goda har inte smakat än.. xD Imorgon är det jobb tidigt men slutar ganska tidigt oxå för vi ska på julbord med jobbet så därför fick vi sluta tidigare så att man kan hinna göra sig iordning liiite innan man ska på middag! så det ser vi fram emot till tusen :)
 
Nej nu ska jag måla mina naglar sen blir det sägen som gäller! Puss och kram!
 

Tisdag 11/12-12

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag kan man verkligen säga att det har varit snöstorm ute :P Fy fan säger jag bara, riktigt riktigt mysigt att sitta inne och titta på det men mindre kul när man slutade jobbet och skulle ut och borsta bort 1 ½ decimeter från hela bilden :S Men nu sitter jag iallafall inne framför en brasa som sprakar och utsöndrar en otrolig värme! :D
Imorgon är det jobb som vanligt och vet ni en sak imorgon är det sista gången det kan vara 12/12-12 kl 12.12.12 :P Spännande va!? Finns ju inge 13 månader precis..
 
Nej nu ska jag äta mat och sen ska mamma fixa mitt hår, ska få lite uppdatering i min hair color :))
 
Puus på er!
 

Måndag 10/12

Kategori: Allmänt

Godkväll alla! Dagen idag har gott väldigt snabbt, Chaluai kom och sa att det va mat och jag va ännu mätt av frukosten så allt blev en halvtimme fram vilket gjorde dagen ännu kortare :P kändes det som iaf! Nu ikväll har jag inte gjort så mkt, har vilat lite på soffan med hjärtat nu efter maten för han började killa mig på ryggen och dra igenom håret och då va det svårt att hålla ögonen öppna.. xD Just nu sitter jag framför tv:n och tittar på Pengarna på bordet och äter lite choklad som JAG kan äta :) Tur det finns lite alternativ när man blir akut chokladsugen! Nej nu ska jag tvätta håret, Natti på er alla :)

2:a Advent

Kategori: Allmänt

Godkväll alla glada! Gårdeagen igår va jätte bra och VÄLDIGT lång så det va därför jag inte uppdaterat här på bloggen.. Dagen igår började med staden med Angelica och blev nääästan klar med alla julklappar så det känns bra! :D Efter det så blev det till Henrik för att gratta han lite. På kvällen skulle Thaksin och Fredrik på julbord så jag stannade hemma vid Eva så vi kunde hålla varandra lite sälskap genom natten :P Fast jag hade lite svårt att hålla ögonen öppna mot slutet.. xD så kan det va hehe Jag och Thaksin va väl hemma runt kl 3 och sen va vi väl vakna till 4 någongång så det blev lite sent. Fick iaf en väldigt skön sovmorgon till kl 12 idag :P
 
Resten av dagen så har jag och mamma bakat lite julgodis, det blev en helt ny godis som jag inte ens vet vad den heter, knäck och saffransbullar :D Saffransbullarna va ASIT goda kan jag tala om!! Nu ikväll så satt vi och fikade lite med glögg, bullar och pepparkakor och bara mysade av att det är 2:a advent och ännu en vecka till närmre julafton! :D <3
 
 
 
  
 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Godkväll :) Har precis gjort mig iordning för sängen eller jag är klar för den rättare sagt men ska inte lägga mig än, tänkte se om jag kunde hålla mig vaken ett litet tag till så att jag får träffa Thaksin någon minut denna vecka :P Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken men blir väl att titta runt lite på internet, lyssna musik och glo lite tv, förhoppningsvis så finns det något bra att se :)
 
Imorgon så blir det staden med bästatse Angelica. Här ska det shoppas JULKLAPPAR!! :D Kommer bli jätte bra. Efter shoppingen så blir det mot Roma för att fira lilla Henrik som fyller 4 år idag så det ska firas imorgon :) Älskar dig min underbara brorson <3 Älskar dig med mitt fina hjärta! ;) <3
 

Torsdag 6/12

Kategori: Allmänt

Hej alla glada och söta människor! :) Den här dagen har varit seg men kanonbra! När man skrattar 80% av tiden på jobbet så har man nog ett jobb man trivs med, eller iaf arbetskamraterna! :) Imorgon är det fredag och då kommer inga av slaktarna så då blir det bara jag, Chaluai, Mia och två polska härliga grabbar/gubbar! Ska även få testa lite nya arbetsuppgifter imrogon så varje fredag så ska jag va med Mia inne på kontoret och fixa papper som dom inte hinner med. Hoppas det blir skoj :) Men Mia är super härlig så det blir nog kanon! Efter jobbet så ska jag nog göra knäck bland annat, få se vad mer jag och mamma kan hitta på för mumsigt till jul.
 
Här är några bilder på min bebis, va ju tvungen att ta lite bilder bara för att ;)
 
 Tror han tycker att blixten är lite stark.. <3                                                                     
 
 
 
 

GLAD TJEJ!

Kategori: Allmänt

Åhhh riktigt glad tjeje ikväll! Min KAMERA har kommit!! Va och hämtade den direkt efter jobbet, kunde inte hålla mig! Fick smset på middagen idag så har bara längtat sedan dess :D Nu är den här iaf och sitter på laddning. När den laddat klart så ska här pillas! ;) 
 
 
Dagarna på jobbet går så jäkla snabbt nu när jag jobbar normalt igen, vilken fritid xD Den hade jag glömt.. Ikväll ska jag iaf bara sitta framför datorn, tv:n och pilla med kameran hela kvällen ska försöka kasta mig in i duschen oxå för det känner jag att jag behöver! 

Måndag!

Kategori: Allmänt

Sorry att jag är så himla dålig på att uppdatera här på bloggen och med alla bilder men har alldeles för mkt för mig :P Igår så va jag och Thaksin inne på marknaden med Fredrik + familj och det va jätte mysigt, alldeles perfekt väder för marknad. Inge blåst helt vindstilla med snöflingor som faller sakta och sen när mörkret lägger sig på det, helt otroligt vackert! :) Efter det så va vi hemma vid Jonny ett tag, Thaksin skulle hjälpa han med hans dator och det verkade ju gå som det skulle för en glad Jonny satt och spelade sina spel när vi åkte därifrån! :) Alltid lika kul att hjälpa någon och verkligen se att dom uppskattar det till tusen! :) 
 
Idag är det Måndag och början på en ny vecka, kändes väldigt konstigt att va på jobbet.. Känns som att det va evigheter sen jag va där.. xD Skönt att va tillbaka igen iaf, älskar gänget så! <3 Nästa torsdag är det dags för julbord som jobbet ska bjuda på så det ser vi fram emot!! :D Kommer bli super tror jag!
 
Ikväll ska jag bara gosa i soffan med en filt och en varm kopp té och bara sakna mitt hjärta som kommer hem inatt någongång! 
 
Här är några bilder som jag tagit med min kassa jäkla mobilkamera.. Men har beställt ny kamera så snart blir det mkt foton på bloggen ;)
 
 

 
 
 
 

Otroligt trevlig kväll

Kategori: Allmänt

Nu för någon minut sedan kom jag och Thaksin ut i stugan för att sitta lite vid datorn sen tv:n o somna, men gästerna sitter ännu kvar i köket med mamma och pappa! hehe inte ofta man lägger sig innan gästerna åkt hem.. :P Men det hr varit en alldeles perfekt dag idag iaf, vi hann tyvärr bara med husen eftersom det tog sån jävla tid men ska baka pepparkakor imorgon innan jag och hjärtat ska in till stan på marknaden! :) Thaksin ska vara så gullig och säta på vinterdäck på min bil imorgon oxå innan vi ska åka för annars kommer vi nog inte långt! xD Bilder kommer tyvärr inte heller ikväll är alldeles för trött för det nu.. Så God Natt på er

:D

Kategori: Allmänt

Hej Hopp alla glada! :) Idag har vi fått vinter och det passar alldeles utmärkt idag när vi ska ha det så mys! En av dom bästa dagarna på julen är det idag! :) Happy Girl! :D
 
Fredrik, Eva och Henrik har hunnit komma och just nu leker dom lite kurragömma. Snart ska jag och hjärtat sätta igång med maten tills resten kommer :) Efter det, aa det vet ni nog! <3 Ha en bra dag alla för det ska jag ha! Bilder kommer ikväll!