zemmaz.blogg.se

ZZzzz

Kategori: Allmänt

Hejsan! Idag har det varit knökat med jobb cerkligen xD haha kan inte fatta men så är det, så imorgon blir det att börja jobba lite tidigare! :) När jag kom hem från jobbet så va jag dödens så jag väntade bara på maten och efter den så halvsov jag till en kass film som mamma och pappa valde xD Nu har jag precis landat i sängen framför datorn och tv:n och det lär bli sängen klockan 9 ikväll :P
 
NattiNatti ZzzzzZzzzzZzzzz

29/1-13

Kategori: Allmänt

Hej alla!
 
Idag så har det varit en såndär riktigt skön dag då det inte va jobbigt att gå upp eller börja jobba i 1 plusgrad :) Det är härligt! Det fanns bara jobb till klockan 12 till oss så efter maten så fick vi storstäda inne vid oss vilket blev asit bra, kommer kännas skönt imorgon när allt är på plats där det ska! :) Ikväll har även mamma lagat lasange vilket jag inte ens minns när hon gjorde sist och det blev KANON! Älskar lasange verkligen. Men jag blev så mätt och trött så det kommer verkligen inte hända något mer ikväll xD 
 
 
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Godkväll! 
 
Denna början på veckan började väldigt lugnt som alla dagar den senste tiden xD Men det är skönt! :) Ikväll vet jag inte heller vad jag ska hitta på så jag har ingen aning om varför jag ens skrev ett inlägg xD Men det är ett inlägg iaf ;) Ha det bäst alla mina, Puss på er <3

Söndag <3

Kategori: Allmänt

Godmiddag! Den här helgen har varit kanonbra verkligen, i fredags så va ju och mitt hjärta på bio efter det mat på Thaithai där vi blev bjudna att följa med på bowling så det blev det! Härligt med lite oplanerat! :) Efter det blev det lite dricka, inte för mig då men för alla andra och det höll nästan på att bli utgång på munken men vi skippade det, kändes lite ovärt att gå in när det bara va 1.5 timme kvar xD Så det får vi ta en annan gång när jag oxå kan få supa till det lite :))
 
Igår så va Fredrik m familj här och vi hade det riktigt trevligt, mkt prat, bus och sen semla till eftermiddagsfika :D och JAG har ätit 3 semlor xD hehe
Om en timme typ så ska vi åka till Chaluai för hon ville bjuda oss på mat idag så det blir tummen upp på allt! kan inte bli bättre! Puss och kram <3
 

Oj Sorry!

Kategori: Allmänt

Hej alla! Sorry att jag har varit dålig på att uppdatera här men jag har haft min data på lagning, eller lagning och lagning men en formatering som var välbehövd! :P Vet inte vad jag gjort för fel men något är det iaf xD men nu är det fixat, ska bara fixa tillbaka alla mina bilder mm till datorn sen så! Den här veckan har iaf varit som alla andra veckor inget spec om man sänger så, inte alls så mkt jobb vilket har varit skönt, Sabine har letat jobb för att vi skulle få ganska fulla dagar iaf xD härligt!
 
Imorgon är det äntligen fredag igen :) Jag och hjärtat har bestämmt att vi ska på bio så det ser vi fram emot, hoppas att jag hinner dra en runda på stan med innan allt stänger så en tumme in i handen och en upp så hoppas vi på det bästa :D
 

Ny vecka nya tag!

Kategori: Allmänt

Då va redan den helgen över och en ny vecka börjar! Känns ganska bra att tiden rullar på faktiskt, jag ser fram emot så mkt i framtiden så vill bara ha det nu :P Konstigt, men så är det. Idag har det inte varit så jätte mkt jobb så det blev en lugn och skön dag idag och det kommer det troligtvis bli imorgon oxå, eller det är lite mer imorgon men det är ändå bara drygt när det inte finns tillräkligt med jobb..
 

oj

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Idag mår man som man förtjänar! Inte så mkt bakfylla men grymt seg och trött efter allt dansande :P Hehe men skoj hade vi iaf! :) Idag på eftermiddagen så vågade vi oss ut på gotland vägar igen för att ta oss hemmåt Gothem, finns inget skönare än att landa i sin egen säng och bara ligga och titta film och dricka litevis med vatten :) vet inte hur mkt jag och hjärtat har druckigt idag alltså, men det är väl bra antar jag!
Snart ska jag gå och plocka fram lite kläder till imorgon då det är dags att dra sig tillbaka till verkligheten igen :/ Ska även se om jag kan kasta mig i duchen för det känns som att det behövs idag :P
 
Ha en bra kväll alla!
 

Lördag 19/1

Kategori: Allmänt

Hej, lördag idag och jag har inte gjort mkt kan jag säga.. :P Vet aldrig vad jag ska hitta på och frågar jag mamma så säger hon bara att jag ska hämta dammsugaren och ett par gardiner till henne och det är inte alls vad jag känner för.. xD hehe Så nu har jag landat här en stund för att fördriva tiden lite till! 
 
Idag fyller lilla Lullu år oxå, systemet för henne idag tror jag ;) Grattis tjejen, du kommer alltid att vara 3 dagar yngre än mig ;) <3
 

systemet!!!!

Kategori: Allmänt

Hej hopp alla!
 
Idag har det varit fullt upp på jobbet och efter det så drog jag och hjärtat direkt till slite för att gå på systemet (självklart), handla lite mys till kvällen och PIZZA! :D Kan inte bli bättre fredag! Nu ska jag bara sitta och slappa heeeela kvällen lååång! :)) Imorgon så blir det att fortsätta att slappa och sen fixa till sig till kvällen för FEST!  Kommer bli grymt skoj.
 
Puss <3
 
 

Grattis till mig själv på stora dagen!! <3

Kategori: Allmänt

Godkväll kära vänner! :D Nu börjar dagen gå mot sitt slut och min 20 årsdag som jag längtat efter så mkt är nu slut! Känns inget spec om jag ska vara ärlig men när jag kommer in på systemet och kan kolla och prata hur jävla mkt jag vill med hjärtat då kommer det att kännas! :D Grymt!!!
 
Nej nu ska jag gå och vara lite social med hjärtat resten av kvällen Puss och Kram!
 
 
 
 

Tårta!

Kategori: Allmänt

Oj då har jag äntligen hamnat i sängen framför tv:n! Skönt at bara lägga sig och slappa lite nu innan sängen. Lär väl inte kunna somna... :P Tårtan blev lyckad tycker jag men den kunde vart bättre för jag tycker själv att jag gjorde en sak som förstörde allt men jag är nöjd, den ska ju bara till jobbet! :)
 
Man fyller ju bara 20 en gång! :D <3 Puss på er <3
 
 
 
 

Can´t Wait!

Kategori: Allmänt

Idag vart det en riktigt kort dag för ovanlighetens skull.. Men riktigt skönt! Har knappt gjort ett skit på jobbet idag känns det som, hjälpt till lite här o där :)) 
 
När mamma kommer hem så ska jag sätta igång med min tårta som jag ska ta med till jobbet :) så bild på den kommer senare ikväll! :) Håller tummarna att den blir bra bara!
 
Åhh vill ha onsdag......!
 
 

Måndag 14/1

Kategori: Allmänt

Godkväll kära vänner! Idag har det varit väldigt stressigt då jag har varit själv på jobbet.. Inte det roligaste! :/ Men hoppas Chaluai kommer snart igen :) Idag har vi även fått vår efterlängtade Tv :)) Blir riktigt bra, eller bättre än förut iaf! Vill bara handla mer och sen flytta! NU NU NU!!
 
Nej nu ska jag surfa runt lite till sen ska jag in och äta mat! Lär ju bli att spendera hela kvällen framför tv:n ikväll ;)
 
Bara imorgon oxå sen är det min födelsedag!! :D <3
 
Före...
 
Efter!

Söndag

Kategori: Allmänt

Hej! Idag skulle jag egentligen fixa liite och sen ta det lugnt men det slutade med att jag bara tog det lugnt.. xD haha typiskt mig..
 
Men så är det. Har varken planterat om min växt eller bakat med hjärtat, han ville hällre göra det till min födelsedag så vi får något gott efter maten :) Gulligt! <3 Jag har iaf varit i slite och handlat som jag sa att jag skulle men det va oxå det enda. Vi har bara slappat heeela dagen lång :)) Gött!
 
Nu har jag massa saker att se fram emot så denna vecka kommer bli super! På ondag blir det systemet, torsdag va med bästa Angelica och lördag FEEEST!!! :D <3 och så har jag ju vår Tv att längta efter som fan borde komma denna vecka annars vet jag inte vad jag gör...
 
Puss
 
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla vänner! Vaknade förvånansvärt tidigt idag för att vara mig :P Men det är skönt att vara uppe klokt någon dag! :)) Igår så va Johanna, Fredrik, Eva, Henrik och farmor hemma vid mig för att fira min födelsedag, fyller ju på onsdag så det va bäst så :) Riktigt trevligt! 
 
Idag kommer det nog bli en riktigt lugn men skön dag. Ska nog plantera om en växt som är min men som mamma fått att växa fruktansvärt mkt ;) Roligt! Jag och hjärtat ska även ge oss på en efterrätt som jag sätt i en tidning så först måste vi till slite för att shoppa! sen har jag absolut inga mer planer för dagen.
 
Måste säga att jag är lite nyfiken på vad min bästa vän har hittat på till mig till min födelsedag!! xD Längtar sjukt efter min födelsdag, kan inte fatta att jag blir 20 ÅR!! :D <3
 

Fredag! <3

Kategori: Allmänt

Godkväll alla därute i snöstormen! Det va ett j*kla väder vi fått igen.. Inte kul.. Idag har det iaf varit jobb som alla andra dagar denna vecka. Hjärtat plus liite hjälp av mig skröv ihop tv bänken igår och det blev riktigt bra tycker jag, men vi hoppade en glasskiva för det blir nog snyggast så ;) Bild kommer när tv:n kommer om den nu gör det... Jäkla skit NetOneNet som inte kan hålla sina leveransdagar!! :S Blir iaf ett kasst omdöme från oss. Aja nog om det, Ikväll ska jag och hjärtat lyxa till det lite med cider, chips och film på datorn! Ha en bra Fredag alla <3
 
Den vita är grymt god och ser riktigt fin ut! :)) Undra om det glittrar så i min mage nu!? xD
 

.

Kategori: Allmänt

Heej!
 
Idag har det varit som alla andra dagar, inget speciellt alls faktsikt :P Hjärtat har varit och hämtat vår tvbänk idag oxå! Åh äntligen!! :) Tv:n har dock inte kommit men jag tror att den kommer imorgon för den har skickats från sista stället idag :D Nu blir det att surfa runt lite sen sängen! :)

.

Kategori: Allmänt

Tjenna! :)
 
Idag har det varit en bra men väldigt seg dag.. Trodde aldrig att det skulle bli mat och efter den trodde jag att jag aldrig skulle få sluta.. xD Det har verkligen varit en sån dag då man tittar på klockan och sen tittar man igen och det har gått en min.. 
 
Nu ska jag iaf bara sitta här ett tag och slappna av lite sen blir det nog käk! Är grymt hungrig! Ikväll kommer jag nog bara hamna framför tv:n tills jag somnar :) Puss och hej 

Åhhh....

Kategori: Allmänt

Godkväll alla söta människor! Idag har varit den segaste tråkigaste dagen på flera veckor.. Har inte gjort ett skvatt ska jag säga. Har velat gjort allt men har inte haft lust med något.. Nu är det iaf kväll och då känns det rätt att bara sitta och slappa framför tv:n och datorn :P Har för mig att det skulle va någon bra film idag oxå så det måste jag hålla utkik efter :)

Helt ny färg

Kategori: Allmänt

Hej alla glada! :))
 
Idag vaknade jag egentligen klockan 7 men somnade om igen till tio typiskt mig, va egentligen pigg vif sju men låg kvar i sängen och sen blev jag trött igen.. xD Aja sista lediga dagen kan jag väl ge mig lite sovmorgon! Nu på förmiddagen har jag iaf tvättat lite och tvättat alla mina smikgrejer. Kan säga att det verkligen behövdes.. Mina svampar och borstar fick en helt ny färg! :P 
 

Dagen fixade sig ändå

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Idag har jag och hjärtat varit vid Chaluai och ätit mat och våfflor till efterätt, sjukt gott. Man äter nästan aldrig det eller iaf inte jag.. Men gott va det iaf! När vi kom till Gothem igen så hade Fredrik, Eva och Henrik kommit så det blev en massa prat med Eva :) Blev aldrig något barnkalas som planerat men dagen fixade ju sig ändå! :) Nu ikväll ska jag bara slappa som vanligt, imorgon är sista lediga dagen sen blire jobb igen.. Men det ska bli skönt att komma igång igen men har dock hört att det är MKT jobb denna vecka så det blir ingen mjukstart här inte.. 
 

Myskväll med mitt hjärtegull

Kategori: Allmänt

Halloj alla! Va en sväng i slite men det blev inte ett skit av det som jag trodde att jag skulle handla.. :P Jag och hjärtat bestämmde oss iaf för att vi skulle ha lite myskväll tillsammans med grönsaker och dipp! :D As gott! Det är verkligen något som jag tycker är sjukt gott. Mmm
 
Nej nu ska jag fortsätta se "Två ägg i högklackat" sjukt kul! :D Ha en bra lördagkväll alla vänner <3
 

Tiden springer iväg

Kategori: Allmänt

Oj då var det redan Fredag igen.. Tiden bara ruller på och vet ni... Det känns för JÄVLA bra! :)) Vet inte riktigt varför men känner mig bara allmänt glad. Snart ska jag iväg och hjälpa Chaluai med städningen sen ska jag och hjärtat dra oss mot Slite för lite tidsfördriv :)
 
Imorgon är vi bjudna på 1-års kalas, så det blir staden igen för att försöka hitta något till lillan, känns svårt, har inga ideér alls vad jag ska köpa.. :/ Men det löser sig alltid!
 
 

Tv - Bänk

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Idag så har jag och hjärtat varit inne i stan och shoppat lite saker. Jag va och lämnade mitt skärp som va trasigt och köpte istället en massa smink som jag behövde, Mascara, puder och eyeliner :) Går alltid åt. Sen va vi på Jysk och handlade en tv-bänk eller som vanligt så hade dom inte den hemma men vi beställde den iaf! :)) Längtar tills allt kommer så man kan få börja fixa lite här hemma :) 
 
Imorgon så blir det mot Slite city och kika runt lite.
 

Snabbt överstökat

Kategori: Allmänt

Ja jobbet gick riktigt riktigt snabbt, det va bara två rum att städa plus lite småfix sen klart. Härligt när det går snabbt! Nu har jag hamnat här framför datorn igen och slappar, klockan 8 så ska jag och hjärtat se på Alvin och gänget 2 :)) hoppas den är bra. Tycker dom är så otroligt söta! heh
 
Puss och Kram på er mina!
 

Slappardag

Kategori: Allmänt

HejHopp! Dagen idag har varit så lugn som den bara kan bli.. Sovmorgon, datorn, "frukost" (mat), fixa sig lite, och nu datan igen :P Hehe gött det! Chaluai ringde precis att hon ville ha hjälp med städningen på jobbet så blir kanske lite jobb senare men det gör inget, har ändå inget annat för mig så :) Är så jäkla sugen på våran tvmöbel alltså!! Såg att dom satt ut den i annonsbladet nu så imorgon till klockan 10 så är det jag och Thaksin som går först in i butiken och handlar den för den lär ju ta slut.. Får hoppas våran tv kommer snart oxå åhh längtar!! :D
 
Nej nu ska jag dra till jobbet, Chaluai ringde precis :P
Chaoo

2013

Kategori: Allmänt

Första dagen på nya året och det känns för jävla bra! :) Dagen igår bjöd på mat och umgänge med familjen först sen mot staden till syster och prata lite skit med henne innan vi drog hem till Mix. Kände knappt någon men det vart superduper trevligt ändå :) Riktigt lyckat! Till tolvslaget så pallrade vi oss ner till hamnen för att se lite raketer (inte för att det va så mkt men det va ändå trevligt och träffade många bekanta :D Sen blev det lite nattkäk med Mix, hans brud, hjärtat och någon till sen hemmåt Julia för att sova. Inte för att jag kan säga att jag sovit för först va det as svårt att somna sen när man väl hade börjat slummra till lite så börjar hon med sina jäkla snarkningar om man kan kalla det det.. xD Jäkla Julia! 
 
Idag när jag och hjärtat vaknade och hade gjort oss klara så blev det en långpromenad från Julia till bilen som stod på Mix parkering, men det va det skönaste jag gjort idag, frisk luft och ingen bakfylla fast jag drack endel igår, kan inte bli bättre, Älskar dig hjärtat <3
 
Nu ikväll blir det bara att sitta lite här sen film med hjärtat resten av kvällen tills vi somnar! <3 (Blev tyvärr inte några bilder från igår, är så jäkla dålig på det men en bild på min pojk fick jag iaf! Eller några till men dom har Mix..
 
> ThaiBröder For Life! <