zemmaz.blogg.se

Fredag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag hjälpt mamma att städa på förmiddagen sen drog jag in till stan och träffade upp mamma och sen åkte vi hem till Johanna på en fika. Fick även se hennes nya husdjur som hon är så otroligt glad över! 
Här är den iaf, lilla Vilma :P Vilda skulle hon egentligen heta men hon va alldeles för lugn för att heta det sa hon. Jag vågade inte hålla henne själv men klappade henne med fingret iaf! :)
 
 
Nu ikväll så har jag äntligen fått se snö falla från himlen, riktigt stora och fina! Mysigt <3 Jag och mamma har även städat klart det sista och fått upp alla ljusstakar och stjärnor :) Imorgon blir det PEPPARKAKSBAK!!! <3

Torsdag 29/11

Kategori: Allmänt

Då va redan hela November slut :/ Känns lite konstigt att det redan är december.. Undrar när första riktiga snön kommer? Den som får ligga kvar ett tag :P Fast den får gärna komma till Julmarknaden, advent och Julafton! Nyår oxå! sen kan den förvinna igen! :) 
 
Ikväll händer det inte så mkt, ska bara sitta och ta det lugnt och imorgon är jag ledig från jobbet xD fy fan vilken slappis jag känner mig :P Men så är det när man varit sjuk!                                                                                     .
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Redan onsdag och jag har inte rört mig utanför huset på fyra dagar..:/ Tråkigt som fan kan jag säga! Men känner att det går mot det ljusa hållet iaf. Ska vara helt frisk till fredag iaf de har jag bestämt! Måste vara pigg och glad till pepparkaksbaket! :) Har suttit och tittat lite inspiration så nu är det bara lördag eftermiddag jag väntar på ;)
 

Tisdag 27/11-2012

Kategori: Allmänt

Ännu en till dag hemma i sjukvärlden.. Börjar känna mig rastlös nu. Ännu sjuk men känner mig piggare i kroppen idag iaf! Hoppas på att få må bra imorgon :) Nu resten av dagen har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra.. Finns inget att se på tv:n plus att det regnar som fan och har gjort nu i några dygn så våran tv dampar :S Det hackar hela tiden.. Aja får väl se vad jag kan hitta på för något, Puss på er MINA <3
 

Ahh

Kategori: Allmänt

Just nu är jag helt slut i min kropp. Orkar inte leva i min kropp just nu.. Vaknade 3 imorse o har bara sovit små stunder sen dess :( Börjar bli less på det här! Inte ofta jag är sjuk så ska väl egentligen inte klaga men det är väl därför man klagar, för att man inte är van.. Aja det blir iaf en till dag hemma imorgon, kan ju va lite skönt att få vila lite oxå!
 
På tal om något annat grymt mkt roligare, nästa helg är det första advent, fatta redan liksom.. haha vart tog det sista två månaderna vägen!? På lördag ska vi iaf ha vårt årliga stora pepparkaksbak med hela familjen! Kommer bli sjukt kul!! :D Längtar grymt! Då ska jag göra ett pepparkakshus, två jättehjärtan till mig och hjärtat och sen några vanliga pepparkakor. Frank och Jenny ville nog oxå vara med i år så då blir vi ännu fler men det är mysigt, lite öl och glöggdrickande och bara umgås! <3

Söndag

Kategori: Allmänt

Inte samma lindriga feber som sist som jag trodde.. Mår verkligen inte bra idag, Har spenderat exakt heeela min dag i soffan idag.. Inge vidare kul! Men imorgon blire iaf att sjukanmäla sig från jobbet och så är det bara! Man kan inte ställa upp på allt jämt. 
 
Thaksin är vid Chaluai och äter mat, jag skulle egentligen oxå följa med och äta lite god mat men känner att det nog inte är en så bra idé. Ska nog hålla mig i soffan resten av dagen oxå :P
 
Här är iaf lite bilder från resan
 
 
 
 

Underbara lördag!

Kategori: Allmänt

Hej Hopp! För någon dag sedan frågade Thaksin mig om vi inte kunde ta en dag på stan och shoppa, äta mat och bara va med varandra så det har vi gjort idag! <3 Tänkte att jag inte skulle handla men det är ju alltid så att när man inte vill handla något det är då man hittar... Efter det så drog vi hem till Fredrik, Eva och Henrik och hade det lite mys några timmar, tror dock jag fick feber igen pgr stress antagligen eftersom det bara är över ett par timmar och efter lite sovande så mår jag bra igen.. Men nu är det slut med! från och med nästa vecka, NO MORE CLEANING!! :D Happyface!!!!! 
 
Nu efter en alvedon och lite vilande så blir det att öppna min feta godispåse som jag köpte idag! ETT KILO! MUMSFILLIBABBA! <3
 
Imorgon har jag inga planer alls mer än att vila och må bra! Imorgon kommer även bilder från resan i storstaden upp på bloggen.. En vecka sen men bättre sent än aldrig! ;)
 

Onsdag 21/11

Kategori: Allmänt

Hej! :) Inget nytt idag mer än att jag verkligen längtar till helgen då jag ska få umgås med mitt hjärta hur mkt jag vill! :P Hinner inte se han mer än att säga hej när han kommer hem innan jag somnar om som en gris och sen en puss på kinden innan jag lämnar huset för att dra till jobbet.. XD Jaja så är livet!
 
Just nu har jag fått i mig mat och ska snart parvle mig in i duschen vilket är väldigt välbehövligt känner jag!
 
Puss och kram <3
 

Övertrött!

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat, precis som vanligt! Jag har varit så inuti PIP trött/seg idag, kunde knappt hålla ögonen öppna även fast jag hade fullt med jobb.. Så jäkla jobbigt! Idag kom även Chefen och några på en kille som jobbade vid oss i styckningen att han stjälat en massa kött från jobbet, Snacka om jäkla dålig stil! Han hade lagt biffar och andra goda köttbitar under hans hundben som man får lov att ta med hem.. :S Fy fan... Men han fick packa sina grejer och dra på en gång! RÄTT!

Nej nu ska jag fixa lite sen blire sängen och vänta på att den finaste ska komma hem! <3

GirlWeekend

Kategori: Allmänt

Heeej! :) Nu är jag äntligen tillbaka på lilla Gotland efter att ha varit en hel helg på fastlandet! Det har dock varit grymt roligt att få umgås med gamla vänner för både mig och mamma :) Helgen har bjudit på shopping, shopping, fest, shopping, Cosmonova, mys, prat och mat! :D Allt roligt på två dagar!
 
Cosmonova var helt fantastiskt kul. Har aldrig varit med om något coolare och den känslan man fick när det känns som man är i rymden på riktigt eller när man åker runt flera hundra meter upp i luften i New York och tittar på alla hus och människor! Eller när man dyker nere vid alla korallrev vid alla fiskar! Fy fan vilken rolig upplevelse säger jag bara! :D GÖR DET! Bilder fick man inte ta där inne när filmen hade börjat men har tagit en massa bilder innan och efter och under hela resan, så dom kommer men inte ikväll.. Somnade inte förrän klockan 2 halv 3 inatt och va uppe kvart över fem... inte så pigg tjej här kan man säga!. 
 
Nej nu ska jag lägga mig på soffan och titta tv/sova tills hjärtat kommer hem.. Han har börjat jobba natt igen.. tråkigt nog.. PUSS på ER <3

:D

Kategori: Allmänt

MOT VISBY! :D Det här kommer bli Awesome! <3

Omena Hotell

Kategori: Allmänt

Ja då va jag klar för jobbet nu då, kort dag idag så det kommer bli härligt! Tror jag ska sluta runt två för klockan tre ska jag och mamma vara inne i Visby hos Kaisa och Julia för att sen dra ner till Destination Gotland och mot OMENA HOTELL :D Det kommer bli skoj med en riktig tjejresa med shopping!

Ha det gott alla <3

twilight breaking dawn part 2

Kategori: Allmänt

Då var man hemma igen efter en dags jobb, bio och djurplågare! Filmen kan jag säga va asit bra iaf! Bästa av alla tycker jag, men det antar jag att dom flesta redan hört eller sätt :P Påväg hem så körde jag över en kanin.. En KANIN av alla jävla haror som finns... Kan säga att jag lipte i bilen påväg hem.. löjliga jag.. Men den va liten och helsvart och det värsta va att när jag skulle ut för att flytta på den så den inte skulle ligga mitt i vägen och bli mos så såg jag att den fortfarande levde... Allvarligt kan det bli värre!!? Inge blod men jag hoppas verkligen att han dör snabbt eller klarar sig helt! <3 Hu.. Hoppas på att glömt det tills i morgon.

Trött tjej kastar sig i säng

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en måndag för mig, seg och tråkig.. Men Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid så jag får många timmars sömn! ;) Imorgon på jobbet blir det att städa riktigt snyggt eftersom jag inte ska städa på torsdag för då ska jag på BIO!!!! LÄNGTAR! och så får jag ju träffa den bästa några timmar vilket inte allt blir för ofta.. <3
Nej puss och kram

Måndag

Kategori: Allmänt

Godkvällar allihopen! :) Trött tjej har landat i soffan efter en av veckans värsta dagar, Måndag! Måndag är det riktigt svårt att gå upp, Tisdagar samma som måndag, Onsdag ganska enkel för då är det ju bara två dagar kvar, Torsdag ganska jobbig men då tänker man hela dagen att Nu är det bara en dag kvar bara en dag! Fredag, helt underbar! :P Så tänker jag för att gå igenom veckan. Idag har iaf dagen gått asit snabbt, har knappt hunnit blinka så fort har det gått, konstigt nog för att vara måndag.. xD
 
Nu ska jag bara sitta och vänta på att mamma och pappa ska lägga sig sen ska jag sätta på Halv åtta hos mig och äta något gott, godis eller kakor eftersom det är kvar sen helgen hehe ;) MUMS! Sen sängen och upp tidigt imorgon!

Fortsättning på Farsdag

Kategori: Allmänt

Nu har jag landat i soffan efter en jättegod middag, det blev tyvärr ingen förrätt för jag och mamma hade så jäkla dålig fantasi och inte alla grejer hemma så vi hoppade den. Men det va nog ganska tur för alla blev proppmätta av maten så hade vi ätit innan så hade ingen orkat varmrätten xD Till varmrätt blev det iaf rådjursfilé med potatisgratäng och sallad och till efterrätt blev det fruktcocktail med vanilj cremé/mousse och sen riven choklad och florsocker på toppen! :) Otroligt gott!
Nu ska jag in i duschen sen ska jag bara njuta av dom sista timmarna av ledighet och imorgon blir det jobb igen! :)
 


 
 
Min rådjursfilé bjöd även på ett hagel.. hmm!? Då kan vi vara säker på att någon skjutit den iaf och att den inte självdött.. :P 

Söndag och Farsdag!

Kategori: Allmänt

Idag får man väl säga Grattis på Farsdag till min underbara pappa! <3 Idag ska jag och mamma fixa en god middag till honom med förätt varmrätt och efterrätt. Det kommer nog bli bra tror jag, och vilken kille gillar inte när man lagar god mat!? 
 
Dagen idag fram tills nu har jag inte gjort ett skit, jag har ätit, tittat film och tv sen har det inte hänt så mkt mer faktiskt.. :P Nu ska vi iaf börja med maten så den är lagom klar till Thaksin kommer hem igen. Han är nämnligen i Othem för att hämta något och sen ska han väl ge Per-rune någon present på farsdag :)
 

<3

Kategori: Allmänt

Nu avslutas en underbar dag som tillbringats med familjen <3 Kan inte bli bättre lördag! Nu blir det Tv, godis & chips framför tv:n med hjärtat tills man somnar och imorgon är det en till ledig dag att bara njuta av att vara ledig! 
 
Kram på er mina <3

Mamma Firande

Kategori: Allmänt

Hejhopp! :D
 
Nu har det precis blivit lugnt här hemma igen efter alla gäster, eller alla och alla men familjen :) Nu är det bara vi här hemma och Fredrik med familj, riktigt mysigt! Fast alla utom jag och mamma är ute just nu för dom byter däck. Spännande det där ;) hehe
 
Ikväll blir det staden en sväng tror jag, jag vet inte vad vi ska göra men lämna en mobiltelefon till Chaluai ska vi iallafall göra. Thaksin har köpt en ny tele till sin pappa så den ska skickas iväg till Thailand snart, hoppas han blir nöjd! :) 
 
Här är bild på smörgåstårtan som jag och mamma gjorde, vi hade glömt lite grejer så vi fick stressa ihop den lite idag på förmiddagen :P Men tycker vi lyckades ganska bra ändå! :) God va den iaf kan jag säga!
Inte så jättebra bilder man kan tyvärr inte få bättre med min tele...
 
 
 
 
 

Fredag!

Kategori: Allmänt

Hej allihopen! Idag har jag slutat relativt tidigt mot vad jag brukar göra så det känns toppen. Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det är helg! :D Men först ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag granera en smårgåstårta åt mamma som inte ville fixa det.. konstigt nog, det roligaste på en tårta vill hon inte göra xD Hehe men tur att jag gillar det så mkt ist! Imorgon så kommer hela familjen plus respektive, farmor, Chaluai mm. Kommer bli trevligt! :D
 
Angelica: När kommer du och visar nya pärlan då!? :D ;) Hehe tror du att jag är sugen på ny bil nu eller!! :( Inte snällt!

4 år idag <3

Kategori: Allmänt

Att sitta i soffan trött och utmattad och inte ha lust med något alls, sitt hjärta som sitter en bit ifrån och tittar på en och sen sträcker ut armen mot en och säger, Kom och lägg dig här mot mig hjärtat. Finns det något underbarare? En sån enkel liten sak i vardagen som jag aldrig skulle vilja vara utan, Heller skulle jag aldrig vilja vara utan dej en enda dag i mitt liv! <3 Älskar dig sjukt mkt och hoppas jag får dela många år till med dej <3 4 år idag och jag har ännu inte tröttnat det minsta!! <3 <3
 
 
 
Tillbaka till annat, jobbat som en dåre hela veckan, inget nytt roligt att berätta har jag heller :P Fredag imorgon och längtar sjukt mkt till den dagen är över! xD Idag fyller Mamma 55 år så får säga GRATTIS till dej en gång till, du är världens bäst mamma, älskar dig! <3
 
Nej nu ska jag umgås lite med familjen som jag aldrig får göra :p Hörs imorrn! :D
 

Första inlägget!

Kategori: Allmänt

Skriver nu mitt första inlägg i min nya blogg, spännande va?! 
Idag har det verkligen varit det tråkigaste vädret någonsin.. Inte för att jag är ute något och knappt ser ut men när man gör det och ser allt grått så blir man bara mer trött.. Jobbet idag har gått bra, dagen har rusat iväg fast att jag varit hängig av min förkylning, Men tur är väl det för fy fan för att jobba många timmar och må dåligt! :S
 
Nu har jag precis ätit mat och ska se på halv åtta hos mig som mamma och pappa hade spelat in åt mig :D Happyface! Efter det blir det sängen och tv:n med hjärtat och hoppas på att jag somnar i klok tid ikväll för det behöver jag...