zemmaz.blogg.se

<3

Kategori: Allmänt

Oj dåligt med bloggande som vanligt men tiden springer och jag har fullt pp med allt annat än att sitta framför fatorn.. xD I söndags så va vi iaf hela eftermiddagen/kvällen hemma vid Fredrik och Eva för att mysa lite med Jennifer som hon ska heta :)) <3 Sååå underbart söt! 
 
Måndags va det jobb, ganska lugnt ändå och idag har det varit knökat med jobb.. som vanligt, men ska inte klaga! 
 
--------------------------> Stolt Faster!! <-------------------------
 

Lilla Ängeln <3

Kategori: Allmänt

Lördag kväll redan.. tiden rinner iväg bara! Igår körde jag och Thaksin mamma och pappa på bröllop iaf, kom väl hem runt kl 1 sen upp och börja jobba kl 7 för jag och Chaluai aldrig hann klart med allt på fredagen.. kul det.. Efter jobbet idag så drog jag och hjärtat in till stan för att shoppa lite, det blev en massa till mig och den nyfödda lilla Ängeln som vi ska till imorgon! :D Kan inte vänta längre snart.. hehe Ska bli SÅÅ kul! <3 Ikväll vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på men kanske blir det fest :))

Snart är efterlängtade fredag här

Kategori: Allmänt

Åååh nu är det äntligen fredag imorgon, Älskar fredagar! Fast vem gör inte det? det är ju en mysdag <3 Efter jobbet imorgon så ska jag köra mamma och pappa på bröllop :)) Medans dom roar sig där så ska väl jag och Thaksin försöka roa oss lite med något inne i stan, vet inte ännu vad vi ska hitta på men något kommer vi säkert på! :) 
 
Nu ska jag bara sitta framför tv:n och datorn och käka lite godis ;) Mumma det! Puss på er <3

<3 Något fantastiskt & helt underbart!! <3

Kategori: Allmänt

Känns som lite dåligt med uppdaterande som vanligt men ni har inte missat något spännande ur mitt liv under dom dagarna kan jag säga.. xD Idag däremot så hände det något väldigt fantastiskt, en liten Ängen kom till världen och jag blev faster för andra gången och denna gång åt en liten flicka!! Kan inte beskriva vilken mysig känsla som bara faller över en när man tänker på det! Bara läääängtar tills jag får komma och titta och mysa med henne, det kommer garanterat bli fasters lilla flicka ;) <3 <3 ÅHHH! :D 
 
   

.

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma efter en ganska lugn men jobbig dag, att den va jobbig beror enbart på att en gång i månaden önskar jag att jag va kille.. Hade varit SÅÅÅÅ mkt bättre! Nu sitter jag i soffan och bara njuter av att inte behöva göra ett skit på heela kvällen!
 
Nej nu ska jag in för jag hörde min mobil durra till så då betyder det att det är mat ;) Puss och Kram

Söndag 17/2

Kategori: Allmänt

Redan söndag igen men jag känner att jag har gjort en massa skoj så nu kan den faktiskt få vara över :))  Idag har jag bara en plan faktiskt och det är att dra in till stan med min älskade mamma och handla lite växter/blommor faktiskt. Vill ha lite här nu när jag ändå städat så fint :) Inatt kommer äntligen min efterlängtade pojk hem, hehe länge sen vi va ifrån varandra så lång tid men det är nyttigt att vara det oxå ibland! :)
 
Nu ska jag parvla mig inått till mamma och pappa och få i mig frukost xD gav mig själv en grymt skönt sovmorgon idag till halv 11 något ;)
 
 

Härliga Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en sån där dag som inte kan göra annat än att älska! Fredrik, Eva och Henrik har varit här hela dagen och jag har verkligen storstädat ute vid mig och Thaksin idag så nu vill jag inte gå härifrån :P hehe Inte nog med det så har jag haft mitt älskade gudbarn som sälskap hela dagen, han har hjälpt mig med att sätta upp gardiner och torkat av alla dammiga möbler som jag verkligen hade härute <3 <3
 
 
 

Hjärtat mitt

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse i en helt tom säng.. Hjärtat är på fastlandet med några vänner och jag tänkte vara lite med mig själv denna helg, eller jag ska städa och dona lite idag tror jag iaf sen kommer nog Fredrik m familj hit en sväng oxå skulle jag tro.
 
Men saknaden efter mitt hjärta börjar bli stor, du ska veta att jag älskar dig med hela mitt hjärta och det kommer verkligen från mitt hjärta! Alla har sina med och motgångar och jag tror nog att vi klarar det mesta om vi bara vill <3 Puussss på dej hjärtat mitt <3 <3
 
                                                                 
 

<3

Kategori: Allmänt

Jaha då va denna dag förbi, ett helt år tills nästa gång. Men det gör inget, vi kan väl ta lika mkt hand om varandra alla andra 364 dagar? ;) Känns bra!
 
Imorgon är det jobb igen som gäller sen på kvällen så bär det av mot staden för att träffa Två ÄLSKADE vänner, Angelica och Lisa. Vet inte riktigt vad kvällen kommer bjuda på men tacos och en massa tjejmys tror jag iaf! :D <3  

Alla <3 Dag

Kategori: Allmänt

 <3 Glad Alla Hjärtans Dag <3 Hoppas att ni får en lika bra och mysig dag som jag ska ha, Puss och Kram på er :) <3 

Känner mig ganska bra

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna kan jag säga! Har inte blivit sjukare under natten och jag va hungrig och fick i mig två mackor, det tyder på att det går åt rätt håll. Kan bara hoppas på att jag mår ännu bättre till imorgon för känner ännu att jag har något i kroppen.. så det håller jag en tumme för :)) Idag har jag bara slappat och tittat film och det hade jag tänkt göra hela resten av dagen oxå. Har diskat och plockat undan lite åt mamma oxå men det va nog det mesta jag kommer få gjort idag :P hehe Härligt! Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet sen blire en ny film!

Fettisdagen

Kategori: Allmänt

Fettisdagen idag då.. Kan inte säga att den varit kanon för jag har haft ont i magen och fick precis feber.. hoppas det försvinner snabbt bara! Vill inte ha skiten.. :( Men som i vanlig ordning så när jag väl börjar gå upp några kilo och denna gång mer än vanligt så ska jag väl rasa ner dom igen med en influensa.... Kan säga att jag hatar mitt liv ganska stort just nu... :´(

Dåligt med bloggande

Kategori: Allmänt

Oj nu har det verkligen varit dåligt med uppdaterandet här på bloggen.. Men har haft fullt upp sen det blev fredag klockan 5! :P Sov hemma vid Julia från fredag till lördag och vi kom inte i säng förrän klockan 05.00 XD Kan säga att vi hann med en hel del under den tiden. Lördag förmiddag så åkte jag hem till Fredrik, Eva och Henrik och blev kvar där till klockan 7. Sen gjorde jag en snabb sväng hemmförbi innan jag fortsatte mot Hangvar mot Andre och Thaksin och där blev vi kvar till 10 halv 11 något. Kan säga att jag va ganska död i kroppen efter alla timmar utan sömn men va asit hungrig så fick i mig lite nudlar sådär mitt i natten innan jag kunde lägga mig i sängen och bara känna hur ögonen blev tyngre och tyngre! Söndag så blev jag uppringd av min älskade brorson som ville att jag skulle komma till dom idag igen och ta med Lejonkungen filmen ;) hehe du är för underbart söt! Men så blev det, så mot Roma igen för ett par underbara timmar med fint sälskap och massa prat! <3 Älskar er och ni betyder grymt mkt för mig ska ni veta <3 Idag har det inte hänt något speciellt, har varit den vanliga vardagen :)

Vill ha fredag!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en snabb men ganska tråkig dag om jag säger så, masnkinerna på jobbet har bara spelat fan hela dagen vilket gör en otroligt otaggad.. :/ Men nu är man hemma och ligger i sängen efter en god måltid som mamma lagat! :)) Resten av kvällen blir bara att slappa som alla andra dagar!
 
Imorgon så ska jag och hjärtat in till stan och äta lite middag, kommer nog bli bra, det behöver vi! :) Efter det så ska jag hämta Julia sen ska vi köra Thaksin till André och jag o Lullu ska tillbaka till stan och bara umgås heeeela kvällen natten till lördag :)) Kommer bli kanon! <3
 
 

.

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt

Snacka om stressig dag idag, det har varit sjukt mkt jobb.. Kan inte fatta hur det från en dag till en annan kan skilja så mkt på jobb men det värkar bli en standard där :P men spelar inte mig någon roll, bara jag får jobba så spelar det ingen roll med hur mkt eller vad, jag kan ju inte göra mer än vad jag kan göra! :)) Ikväll har mamma gjort en smoothie till alla som hon hade smakat på jobbet: Den är gjort på banan, apelsin och rått ägg, kändes konstigt när jag tänkte att det va rått för jag gillar verkligen inte råa ägg.. Men den va god och väldigt nyttig oxå! :D 

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag och allt rullar på! Idag har jag känns mig riktigt orkeslös.. Har inte haft lust att göra något och det har svidit i ögonen och det har bara varit allmänt tråkigt... Hu vilken negativitet det blev nu känner jag men då är det ibland! :)
Nej nu ska jag in och käka lite, mamma har lagat kycklingvingar i ungnen med potatis! Yamii! Puss och kram 

En riktigt bra helg helt enkelt!

Kategori: Allmänt

Jaha då va hela denna helgen över redan.. I fredag så va vi vid André och tittade på han nya lägenhet eller det va ett hus faktiskt som han hyrde :) Grymt fint och stort och billigt! Vart riktigt trevligt med prat och dricka! :) I lördags så va jag och Thaksin inne i stan och shoppade lite, eller det va bara jag som shoppade men så är det.. xD Efter det så blev det en sväng till Julia och där blev vi kvar hela kvällen/natten med en massa prat och dricka där oxå :O Fick även va med på någon jäkla billek oxå på natten som sög verkligen.. helt värdelöst.. Idag så har Fredrik med familj varit här hela dagen vilket va riktigt trevligt men dom brukar vara här på lördagar egentligen så nu känns det ju som att det är söndag imorgon vilket bara blir önsketänkande.. :/ drygt! Aja vi har iaf grillat korv idag, riktigt gott! och sen muffins med vit choklad innuti som Eva o Henrik hade bakat och efter det så gjorde jag lite friterade bananer med glass och sirap! MUMS!! <3
 
Nu har jag landat i sängen framför datorn och ska bara slappa tills jag somnar för imorgon är det jobb som gäller! :))